Serve to Win: The 14-Day Gluten-Free Plan for Physical and Mental Excellence by Novak Djokovic

Svetska sportska javnost ostala je zapanjena 2011. godine rezultatima Novaka DJokovica. Nijedan teniser nikada nije imao tako dobru sezonu. Novak je te godine osvojio 10 titula, tri Gren slema i ostvario seriju od cak 43 uzastopno dobijena meca. A samo dve godine ranije ovaj teniski šampion jedva da je mogao da završi turnir. Kako je teniser koga su mucili bolovi, koji je imao problem sa disanjem i cestim povredama na terenu iznenada postao najbolji teniser na svetu? Odgovor je neverovatan: promenio je ishranu.

U svojoj knjizi DJokovic prica kako je preziveo bombardovanje Beograda i kako je prešao put od ratom razorenog detinjstva do najboljeg svetskog tenisera. Otkriva dijetu koja ga je preporodila i dovela do vrha. DJokovic je obozavao da jede hleb, testeninu i, naravno, picu iz restorana njegove porodice, ali se ispostavilo da njegovo telo nije moglo da svari zitarice. Kada je izbacio gluten iz ishrane odmah se osecao bolje, lakše i brze. Uspeo je da ostvari i dva decacka sna - osvojio je Vimbldon i postao najbolji teniser na svetu.

U svojoj knjizi Serve to Win DJokovic citaocima postavlja izazov da probaju njegov nacin ishrane na samo 14 dana. U knjizi daje nedeljne jelovnike i recepte koji se lako pripremaju a koji ce svima pomoci da doDju do idealne linije i naDju put do boljeg sebe. Ne morate biti profesionalni sportista da biste poceli da zivite i da se osecate bolje, a od cilja vas dele samo 2 nedelje...

This novel is not available at the moment

Request Free Read

Read more free ebooks:


© 2018 womensnovels.com